Flyttfirma i Sollentuna

Martins flytt och transport AB 

Varmt välkommen till Martins flytt och transport AB! Efter många år i transport- och logistikbranschen beslutade vi oss för att slå samman vår erfarenhet och kompetens genom att skapa Martins flytt och transport AB! Som företag är vår strävan att med personlig service och god kommunikation leverera ett flertal tjänster inom flytt och transport. Vi är väl medvetna om hur påfrestande det kan vara att flytta, därför vill vi se till att det blir så smidigt som möjligt för dig. Ta kontakt med oss idag föra att veta mer om våra tjänster eller för att begära en kostnadsfri offert direkt!

Med oss kan du känna dig trygg

Vi förstår att det kan kännas osäkert att låta ett företag ta hand om dina saker, av den anledningen har vi lagt stort fokus på att etablera så säkra metoder som möjligt.

Detta innefattar allt från hur vi förflyttar föremål, till hur vi finns tillgängliga att besvara dina frågor längs hela processen. Martins flytt och transport AB är valet för dig som värdesätter trygghet!

Flyttfirma pålitlig Sollentuna

Automatiskt RUT-avdrag

Flera av våra tjänster innefattas av RUT-avdraget. Har du rätt till detta sköter vi på Martins flytt och transport AB hela processen åt dig och presenterar sedan uppgifterna på din faktura. Med oss sparar du alltså pengar utan att behöva lyfta ett finger!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify