Vad vill du att vi hjälper dig med?

Dags att flytta? Eller har du varor att transportera? Då kan vi hjälpa till! Ta dig en titt på vårt tjänsteutbud nedan.

services_icon1

Bostadsflytt

Dags att flytta? Då är det oss du ska vända dig till! Vi är ditt trygga val när du vill ha dina saker förflyttade från en bostad till en annan. Vi kan även erbjuda tilläggstjänster såsom flytt av extra tunga föremål samt packhjälp. Kontakta oss för mer information!

services_icon1

Kontorsflytt

Vi finns även här för företag som ska byta kontorslokaler. Vi kan hjälpa till med både packning och flytt av allt från ömtåliga datorskärmar till stora bord. När ditt företag anlitar oss blir flytten både trygg och smidig. Ni får era saker på plats på nolltid och kan därmed fortsätta bedriva verksamhet!

services_icon1.png

Förrådsflytt

Har du magasinerat dina saker i ett förråd, eller vill du göra det? Då kan vi hjälpa till! Vi är experter på att få saker att rymmas på ett litet utrymme och håller en öppen kommunikation med dig för att säkerställa att du får sakerna där du vill ha dem så att du enkelt kan få tag på dem vid behov. 

services_icon1

Montering

Har du möbler du vill montera? Då kan vi göra det åt dig! Vi kan få allt från krångliga IKEA-möbler till trädgårdsmöbler på plats. Ta kontakt med oss idag för att beställa en förstklassig montering.